Idealno za obiteljske proslave!

Prostor za najam "Dedina sjenica" idealan je za obiteljske proslave u Zagrebu kao što su dječji rođendani, krštenja, prve pričesti, krizme...

Prostor za proslave “Dedina sjenica” idealan je za obiteljske proslave i okupljanja kao što su dječji rođendani, krštenja, prve pričesti, krizme, godišnjice, promocije, ali i za sve popularniji team building. Također, idealan je za druženja s obitelji i prijateljima i onda kad za to ne postoji neki poseban razlog, već jednostavno poželite uživati u ovom jedinstvenom ambijentu, u društvu ljudi do kojih Vam je stalo.

🔴 UKRATKO

Dedina sjenica je prekrasna drvena sjenica koja se u prvom redu ističe velikim roštiljem, velikim stolom sa klupama te impresivnim pogledom na grad. Radi se o rustikalno uređenom i potpuno opremljenom prostoru za proslave u prirodi, koji smo 2009. godine napravili za naše obiteljske fešte. Onda se 2016. godine spontano javila ideja da krenemo sa iznajmljivanjem, čime je ponuda prostora za proslave u Zagrebu postala bogatija za nešto malo drugačije. Od tada pa do danas, nebrojeno puno gostiju posjetilo je Dedinu sjenicu i otišlo sa sjajnim uspomenama, a mi se i dalje obiteljski trudimo da sve držimo na razini i da iz godine u godinu budemo još bolji.

🔴 LOKACIJA

Ovaj prostor se nalazi u Zagrebu (kvart Borčec), na adresi Teškovec 67, oko 15-20 minuta vožnje od centra grada. Smještena je na 400 metara nadmorske visine, u miru i tišini, šumi i zelenilu, neposredno uz granicu Parka prirode Medvednica, a ističe se jednom od najljepših panorama na zapadni dio grada.

🔴 SADRŽAJ

Za vrijeme boravka kod nas, na raspolaganju će Vam stajati ne samo Dedina sjenica, već i njezino ograđeno dvorište te njezin popratni sadržaj, od kojeg prvenstveno ističemo sljedeće:
– veliki parking (za cca 15 automobila)
– WC
– struja
– voda
– vanjski sudoper
– frižider
– škrinja
– željezni beštek – vilice i noževi
– čaše (paket)
– tanjuri (veliki i mali)
– otvarač za vino i pivo
– 2 posude za salatu
– papirnati ubrus
– roštilj sa pripremljenim drvima
– 2 rešetke za pečenje
– kompletan pribor za pečenje
– 2 posude za meso
– krpa i pregača
– kuhalo za kavu sa đezvicom
– kante za smeće sa vrećama
– ležaljke za sunčanje
– suncobrani
– velika livada za igru i rekreaciju
– golovi za mali nogomet
– ljuljačke
– mini dječji stolovi i stolice
– mini kućice, klackalice, tobogani itd.

🔴 KAPACITET

Dedina sjenica može zaprimiti maksimalno 25 osoba. Naime, dimenzija je 6 x 6 m, sa stolom 2 x 2 m, koji ima kapacitet sjedećih mjesta za do 20 osoba, a kako obično ne sjede svi istovremeno, 25 smo odredili kao maksimum. Ako su tu još i klinci, za njih uvijek možemo osigurati još i dodatni stol sa klupama (dimenzija 2 x 1 m), kao i mini dječje stolove i stolice.

🔴 RASPOLOŽIVOST

Dedina sjenica Vam je na raspolaganju od 12:00h (podne) pa do idućeg jutra u 9:00h, tj. sveukupno 21h.

Ovaj prostor nema kreveta za spavanja ni opciju spavanja (tu opciju ima jedino Dedina kućica).

🔴 NAJAMNINA

Najamnina iznosi 1.600,00 kn.

🔴 REZERVACIJA

U svrhu provjere slobodnih termina, kontaktirati nas možete:
a) putem mobitela: 091 8863 700 (Christian),
b) putem e-maila: info@dedina-sjenica.com ili
c) putem inboxa.

Nakon odabira slobodnog termina, šaljemo Vam ponudu.

Za rezervaciju je potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od 500,00 kn, u roku od 48 sati od primitka naše ponude. Preostali iznos najamnine potrebno je uplatiti najkasnije do početka iznajmljivanja.

Za sva dodatna pitanja možemo se čuti. 🙂

Dedina sjenica, najam prostora za proslave
Teškovec 67
10090 Zagreb

#dedinasjenica #zagreb #borcec #teskovec #najam #iznajmljivanje #proslava #festa #djecjirodendan #rodendan #krstitke #prvapricest #krizma #godisnjica #promocija #teambuilding #rostilj #odmor #druzenje #obitelj #prijatelji #pogled #priroda #suma #zelenilo #cvijece #ppmedvednica #top #ambijent #detalji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.