DJEČJI PARK

Kad su u pitanju obiteljske proslave s djecom, jedna od glavnih prednosti koje prostor može imati je veliko dvorište u prirodi, a pogotovo ako se tamo nalazi i dječji park / igralište za djecu. Dodatni plus za goste iz Zagreba je ako se sve to mogu pronaći u Zagrebu, a mogu – kod nas. 🙂

Svi roditelji znaju da čim su u pitanju djeca, u prvom planu se misli na njih, tj. da im ne bude dosadno. Djeca nemaju mira i ne žele mirno sjediti za stolom; oni vole animaciju i zanimaciju. Zbog toga smo ovdje smjestili dječji park uz razne igračke za djecu kao što su: lopte, golovi za mali nogomet, ljuljačke, dječji stolovi i stolice, kućice za djecu, klackalice, tobogani itd., a klinci uz to slobodno mogu ponijeti i svoje najdraže igračke. Uz samo igralište za djecu, na livadi je i dalje puno mjesta za trčanje, puzanje, valjanje, kolutanje, što će sve rezultirati da djeca cijeli dan budu na svježem zraku i u stalnom pokretu. Sve u svemu, bilo da je u pitanju dječji rođendan, krštenje, pričest, krizma, vjenčanje, godišnjica i sl., ovaj prostor je idealan za obiteljske proslave s djecom, jer će istovremeno uživati i mali i veliki.

Dvorište je u cijelosti ograđeno, a otvaraju se jedino dva ulaza na imanje.

Dječji park se koristi na vlastitu odgovornost. Obveza brige i nadzora od strane roditelja proteže se svugdje pa tako i na područje igrališta za djecu. Roditelji svoj zasluženi predah mogu potražiti na obližnjim klupicama, koje smo u dječjem parku namijenili baš za njih.

Dvorište ima dovoljno mjesta za napuhanac. Mi u svojoj ponudi nemamo napuhanac, no gosti ga mogu organizirati od onih koji se time bave. Za detalje oko najveće dopuštene dimenzije te lokacije gdje ga se točno može postaviti, slobodno nas kontaktirajte.

A sada, pođimo u najdraži dječji park / igralište za djecu u Zagrebu – ono u prirodi! 🙂

@ Dedina sjenica, Zagreb – najam prostora za proslave