O sjenici

NAJAM PROSTORA ZA PROSLAVE NA TOP LOKACIJI U ZAGREBU! 🙂

🔴 DEDINA SJENICA

Naša ponuda se sastoji od ukupno tri različita prostora za najam i proslave u Zagrebu – to su: Dedina sjenica, Dedina konobaDedina kućica.  Ovdje možete pronaći sve važnije informacije o Dedinoj sjenici.

🔴 UKRATKO

Dedina sjenica je potpuno opremljen prostor za proslave u rustikalnom stilu, stvoren za sve koji traže nešto posebno i autentično. Nalazi se u Zagrebu, a istovremeno u prirodi – na velikom imanju uz Park prirode Medvednica, odakle se pruža prekrasan pogled na grad. Izvorno je izgrađena 2009. godine za naše obiteljske proslave, a onda se 2016. godine spontano javila ideja da krenemo sa iznajmljivanjem. Od tada pa do danas, sve radimo obiteljski i zajedno se trudimo da gostima pružimo vrhunsku uslugu.

🔴 LOKACIJA

Ovaj prostor za proslave se nalazi u Zagrebu (kvart Borčec) na adresi Teškovec 67, oko 20 minuta vožnje od centra grada. Smješten je na 400 metara nadmorske visine, odmah uz Park prirode Medvednica, gdje je okružen šumom i zelenilom te raznim vrstama biljaka, drveća i cvijeća. Radi se o jedinstvenoj lokaciji u prirodi, sa prekrasnim pogledom na grad.

Fotografije i videozapise lokacije možete pogledati na:
Web: https://dedina-sjenica.com
Facebook: https://www.facebook.com/dedinasjenica
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCPCsbRm92XP-AAmjf5LUoUg

Razgledavanje lokacije uživo moguće je isključivo u terminu po dogovoru.

🔴 NAMJENA

Dedina sjenica je prvenstveno namijenjena za obiteljske proslave kao što su dječji rođendani, krštenja, prve pričesti, krizme, godišnjice, promocije i mala vjenčanja, a također se iznajmljuje i za djevojačke proslave, televizijska snimanja te poslovna okupljanja (team building, sastanci, domjenci i sl.). Osim toga, idealna je za druženja s obitelji i prijateljima i onda kad za to ne postoji neki poseban razlog, već jednostavno poželite uživati u ovom ambijentu, u društvu onih do kojih Vam je stalo.

🔴 SADRŽAJ

Dedina sjenica je potpuno opremljen prostor za proslave, što znači da Vas ovdje dočeka sve bitno za proslavu, osim hrane i pića.

Najam uključuje ne samo Dedinu sjenicu, već i njezino ograđeno dvorište (cca 3.000 m2) te bogati popratni sadržaj, od kojeg prvenstveno ističemo sljedeće:
– veliki parking (za do 15 automobila)
– WC
– struja
– voda
– vanjski sudoper
– frižider
– škrinja
– prijenosni Bluetooth zvučnik
– željezni beštek – vilice i noževi
– čaše (paket)
– tanjuri (veliki i mali)
– otvarač za vino i pivo
– 2 posude za salatu
– papirnati ubrus
– roštilj sa pripremljenim drvima
– 2 rešetke za pečenje
– kompletan pribor za pečenje
– 2 posude za meso
– krpa i pregača
– kuhalo za kavu sa đezvicom
– kante za smeće sa vrećama
– ležaljke za sunčanje
– suncobrani
– velika livada za igru i rekreaciju
– golovi za mali nogomet 
– ljuljačke
– mini dječji stolovi i stolice
– mini kućice, klackalice, tobogani i sl. sadržaj za djecu

Slobodno možete dekorirati prostor po svom ukusu (balonima, natpisima i sl.), a jedino molimo da se ne koriste pinjate i konfete.

🔴 KAPACITET

Dedina sjenica može zaprimiti do 20 osoba. Naime, dimenzija je 6 x 6 m, sa masivnim stolom 2 x 2 m, koji ima kapacitet sjedećih mjesta za do 20 osoba.

Kućni ljubimci su dopušteni.

🔴 RASPOLOŽIVOST

Dedina sjenica Vam je na raspolaganju od 12:00h (podne) pa do idućeg jutra u 9:00h, tj. sveukupno 21h. Ovaj prostor za proslave nema kreveta za spavanja ni opciju spavanja (tu opciju ima jedino Dedina kućica).

🔴 NAJAMNINA

Najamnina za proslave do 20 osoba iznosi 2.000,00 kn.

Čišćenje je uključeno u cijenu.

🔴 REZERVACIJA

U svrhu provjere slobodnih termina, kontaktirati nas možete:
a) putem mobitela: 091 8863 700 (Christian),
b) putem e-maila: info@dedina-sjenica.com ili
c) putem Facebooka.

Nakon odabira slobodnog termina, šaljemo Vam ponudu.

Za rezervaciju je potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od 1.000,00 kn, u roku od 48 sati od primitka naše ponude. Preostali iznos najamnine potrebno je uplatiti najkasnije do početka iznajmljivanja.

U slučaju otkazivanja termina ne vršimo povrat akontacije.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

______________________________________________

Dedina sjenica – najam prostora za proslave
Teškovec 67
10090 Zagreb

Mob: 091 8863 700 (Christian)
Mail: info@dedina-sjenica.com
Web: https://dedina-sjenica.com/
Facebook: https://www.facebook.com/dedinasjenica
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCPCsbRm92XP-AAmjf5LUoUg

Informacije o ostalim prostorima možete pronaći na njihovim web stranicama (svaki prostor ima svoju):
Dedina sjenica
Dedina konoba
Dedina kućica

Dedina sjenica – Zagreb – Borčec – najam – iznajmljivanje – proslave – prostor za proslave – najam prostora za proslave Zagreb – iznajmljivanje prostora za proslave Zagreb – prostor za najam Zagreb – prostor za iznajmljivanje Zagreb – prostor za dječji rođendan – prostor za krstitke – prostor za prvu pričest – prostor za krizmu – prostor za godišnjicu – prostor za promociju – prostor za vjenčanje – prostor za svadbu – prostor za team building – prostor za sastanak – prostor za domjenak – prostor za event – prostor u prirodi – prostor za roštilj – prostor za druženje – obiteljska proslava – obiteljska fešta – pogled na grad – privatna okupljanja – poslovna okupljanja