POSLOVNE PRIGODE

Poslovne prigode u Zagrebu, a istovremeno u prirodi? Moguće u Dedinoj sjenici! 🙂

TEAM BUILDING U ZAGREBU

Sve je više poslodavaca koji uviđaju da pokazatelj uspješnosti jedne firme nije samo profit, nego i dobri međuljudski odnosi, osjećaj sinergije i sveukupnog zadovoljstva radnim okruženjem. A nema bolje prilike za upoznavanje kolega i suradnika od neformalnog druženja na team buildingu. Iako se čini da je uvijek dobro vrijeme za dobar team building, kroz praksu se pokazalo da je najveći interes tijekom proljeća i ljeta, kada svi žele prirodu i druženje uz roštilj.

POSLOVNI SASTANAK / EDUKACIJA U ZAGREBU

Tijekom proteklih godina, brojne firme su zamijenile urede i konferencijske dvorane tako što su poslovni sastanak / edukaciju locirali na našu zelenu oazu u prirodi. Ponijeli su opremu – laptope, projektore, materijale itd. te na jednome mjestu spojili formalno i neformalno. Odradili su poslovni sastanak / edukaciju, a onda se opustili na uz prekrasan pogled na šumu i grad. Još jedna prilika za  zbližavanje i unaprjeđenje međuljudskih odnosa sa suradnicima i poslovnim partnerima!

DOMJENAK U ZAGREBU

Održavaju se tijekom cijele godine, no prva asocijacija na riječ „domjenak“ uvijek je nekako prosinac i sveopće blagdansko raspoloženje. Vjerojatno zato što ih je u to vrijeme najviše. Godina se bliži kraju, a ako je još bila i uspješna, to je samo razlog više za domjenak iz snova na jedinstvenoj lokaciji u Zagrebu. S obzirom na hladnije dane u prosincu, ovdje glavnu ulogu preuzima naš najveći zatvoreni prostor – Dedina konoba, koju krajem svake godine dekoriramo u adventskom duhu božićnih ukrasa i lampica. Dedina kućica dobiva jednaki tretman, no budući da je u unutarnjem dijelu manja, tijekom hladnijih dana je idealna za manja druženja i okupljanja.

TV SNIMANJE / FOTOGRAFIRANJE U ZAGREBU

Čitavo imanje obiluje odličnim kadrovima (interijera Dedine konobe i Dedine kućice, kao i popratnog eksterijera), stoga je idealna destinacija za manja TV snimanja i fotografiranja. Nalazi se uz Park prirode Medvednica, a osim šume i zelenila koji se pod time podrazumijevaju, ovdje su na stotine različitih vrsta biljaka, drveća i cvijeća, te detalji koji stavljaju točku na „i“ za vrhunske video i foto materijale. Najpopularniji kadrovi za snimanje / slikanje i dalje su oni iz Dedine sjenice, s neprocjenjivim pogledom na grad te oni iz Dedine kućice, s umirujućim pogledom na šumu (vidi odrađena TV snimanja u rubrici PRESS). Pored navedenog, treba naglasiti praktičnost lokacije s logističke strane – u Zagrebu je pa se ne gubi puno vremena na transport (dolazak-odlazak), posebno imajući u vidu da transport često ne uključuje samo TV osoblje, nego i vanjske suradnike, goste iznenađenja, puno opreme, proizvode sponzora itd. Zašto daleko kada može blizu? J

Dakle, poslovne prigode mogu biti razne. No neovisno o tome kakve poslovne prigode organizirate: team building, sastanak / edukaciju, domjenak ili TV snimanje, ako želite nešto posebno – pogledajte našu ponudu i slobodno se javite za detalje. U terminima u tjednu (od ponedjeljka do četvrtka) možemo se lakše prilagoditi. 🙂